Cégünk 1991-ben alakult Gyomaendrődön, s a kezdetektől fogva családi vállalkozásként működik.

Az első években kizárólag bútorok és nyílászárók gyártásával foglalkoztunk, később azonban az egyedi tervezésű és kivitelezésű, sajátos nyílászárók és télikertek készítésére tudtunk szakosodni. Az egyre bővülő kínálatunkban, termékeink között például megtalálható a térben íves emelő-toló ajtó, de a kézzel megműveltrusztikus hatást keltő nyílászárók és bútorok is szerepelnek árucikkeink között, valamint különböző fajta lakáskiegészítők is színesítik palettánkat.

Cégünk a saját tervezésű termékeink gyártása mellett speciális igényeknek is eleget tesz, s a nagyobb mennyiségű, folyamatos gyártást is biztosítja megrendelőink számára.

Az Európai Unió szabványainak és követelményeinek megfelelően gyártott termékeink mindegyikét új fából készítjük, amely az általunk alkalmazott speciális antikolási technológiaáltal kölcsönöz régimódi stílusú felületet portékáinknak.

Vállalatunk célja, hogy tevékenységünket az ügyfélorientáltság, a szakmai precizitás jellemezze, valamint fontos számukra, hogy minél több emberrel megismertessük a fából készült termékek különleges világát, s szeretnénk elérni azt, hogy minél több otthonba tudjunk termékeink által becsempészni egy kis romantikát, egy kis régmúlt időt.

Most pedig engedje meg, hogy megköszönjem, hogy meglátogatta honlapunkat és időt szánt arra, hogy elolvassa rövid bemutatkozónkat. Kérem, kísérjen el egy utazásra, melyen keresztül bemutatom ezt a csodálatos világot Önnek, mely remélem elnyeri tetszését, és szavaim megnyitják azt a kaput, amin belépve megérti, mit szeretnénk nyújtani termékeink által!

Jó utat kívánok!

Tisztelettel: Pelle András